Recenzia výrobníka ľadu Sencor SIM 3500SS: Čerstvý ľad rýchlo a ticho

Výrobník ľadu Sencor SIM 3500SS je perfektným spoločníkom pre každú letnú párty, oslavu alebo len pre chvíle, keď potrebujete rýchlo ochladiť svoje nápoje počas horúcich dní. S týmto zariadením môžete mať čerstvé kocky ľadu už za 9 minút od spustenia, a to vďaka jeho efektívnemu a rýchlemu chladicímu systému.

Jednoduchosť používania je kľúčovou vlastnosťou tohto výrobníka ľadu - stačí len pridať vodu, stlačiť tlačidlo a stroj sa postará o zvyšok. Vďaka kapacite výroby až 12 kg ľadu za deň a možnosti výberu z dvoch veľkostí ľadových kociek, je tento výrobník ideálny pre každú príležitosť, či už potrebujete doplniť ľad do nápojov alebo chladenie vína.

Kompaktný a prenosný dizajn znamená, že výrobník ľadu Sencor SIM 3500SS môžete vziať kamkoľvek so sebou - do obytného vozu, na loď alebo ho jednoducho umiestniť do malej kuchyne. Tichá prevádzka je ďalšou obrovskou výhodou, ktorá zabezpečí, že výroba ľadu nebude nikoho rušiť.

Funkcia automatického vypnutia zaručuje, že stroj prestane vyrábať ľad, keď je zásobník plný alebo keď je prázdny zásobník na vodu, čo pridáva na pohodlí a bezpečnosti používania. LED panel s indikátormi vám poskytne prehľad o stave výroby ľadu.

Tabuľka parametrov:

ParameterHodnota
Farbastrieborná
Hĺbka24,5 cm
Hlučnosť60 dB
Hmotnosť9,5 kg
Objem nádoby1,9 l
Príkon105 W
Šírka34,5 cm
Výška32 cm