Recenzia vertikálneho grilu Clatronic DVG 3686: Zdravé grilovanie jednoducho

Vertikálny gril Clatronic DVG 3686 je ideálnym riešením pre milovníkov grilovaných pokrmov, ktorí preferujú zdravú prípravu jedál. Kompaktné rozmery tohto grilu skrývajú výnimočnú efektívnosť, umožňujúcu rovnomerne upiecť celé kurča vďaka automatickému otáčaniu ražňa. Pripraviť si môžete nielen tradičné mäsové a zeleninové špízy vďaka šiestim dodávaným ihlám, ale aj exotické gyrosy, čím zaručene prekvapíte svojich hostí.

Zdravšie stravovanie je s týmto grilom hračkou. Vďaka vertikálnej polohe a horúcemu sálajúcemu vzduchu pri príprave pokrmov steká prebytočný tuk priamo do nádoby, čo znamená menej tuku v samotných jedlách. Jednoduché ovládanie pomocou jediného tlačidla s kontrolkou a automatické otáčanie ražňa zabezpečia, že príprava jedál bude nielen zdravá, ale aj bez námahy.

Praktické príslušenstvo, súčasť základného balenia, rozširuje možnosti využitia grilu a umožňuje pripravovať chutné pokrmy ľahko a rýchlo. Veľká ihla pre kurča, kebab alebo gyros a šesť malých ihiel na špízy spolu s kliešťami z nehrdzavejúcej ocele sú dokonalými pomocníkmi pre každého grilovacieho nadšenca.

Tabuľka parametrov:

ParameterHodnota
Farbačierna
Hĺbka25,5 cm
Materiálnerez + plast
Príkon1400 W
Šírka25,5 cm
Výška35 cm