Recenzia Sušičky Sencor SFD 6600BK: Efektívne Sušenie Potravín

Sušička potravín Sencor SFD 6600BK predstavuje vynikajúci nástroj pre všetkých, ktorí si potrpia na zdravý životný štýl a preferujú si pripravovať sušené potraviny doma. S celkovou sušiacou plochou 1,18 m², ktorá je rozdelená na dvanásť tepelne odolných podnosov, táto sušička ponúka dostatok priestoru pre sušenie rôznych druhov ovocia, zeleniny, húb, byliniek a čajov. Vďaka možnosti regulácie teploty v rozmedzí od 35 do 70 °C si môžete byť istí, že všetky sušené potraviny si zachovajú svoje prírodné látky a chuť.

Jedným z hlavných predností Sencor SFD 6600BK je jej technológia Horizontal Air Flow, ktorá zabezpečuje rovnomerné prúdenie teplého vzduchu a tým aj konzistentné sušenie na každom podnose. Intuitívne ovládanie a podsvietený LED displej značne uľahčujú nastavovanie a sledovanie procesu sušenia, čo ocenia najmä tí, ktorí sušičku využívajú pravidelne.

Elektronický časovač pre automatické vypnutie je ďalšou praktickou funkcionalitou, ktorá umožňuje nastaviť čas sušenia podľa potreby, bez nutnosti neustáleho dohliadania. Dizajn mriežkových sušiacich podnosov je navrhnutý tak, aby zabraňoval vzniku plesní a zároveň optimalizoval prúdenie vzduchu, čím zaisťuje efektívne a hygienické sušenie.

Používatelia ocenia aj priehľadné dvierka a podnosy, ktoré umožňujú okamžitú vizuálnu kontrolu nad procesom sušenia. Táto funkcia je obzvlášť užitočná pri sušení potravín, ktoré vyžadujú presné dodržiavanie času sušenia. Navyše, integrovaný ventilátor s priemerom 17 cm zaručuje rovnomerné sušenie na všetkých poschodiach, čo je nevyhnutné pre dosiahnutie optimálnych výsledkov.

Súčasťou balenia je aj príslušenstvo vrátane vyberateľných mriežkovaných podnosov a jedného plného podnosu pre prípravu RAW potravín, sušienok a podobne, čo poskytuje ďalšiu flexibilitu v používaní. Napriek relatívne tichému chodu s hlučnosťou 50 dB je sušička dostatočne výkonná na to, aby zvládla aj náročnejšie sušiace procesy.

Celkovo Sencor SFD 6600BK predstavuje spoľahlivú a efektívnu sušičku potravín, ktorá je ideálnou voľbou pre každého, kto si chce užívať zdravé, doma pripravené sušené potraviny. S jej rozsiahlymi funkciami, jednoduchým ovládaním a kvalitným spracovaním je to investícia, ktorá sa rých

Parametre

ParameterHodnota
Celková sušiaca plocha1,18 m²
Regulácia teploty35-70 °C
Počet podnosov12 (11 mriežkovaných + 1 plný)
Technológia prúdenia vzduchuHorizontal Air Flow
OvládanieIntuitívne s podsvieteným LED displejom
Elektronický časovačÁno, pre automatické vypnutie
Dizajn podnosovZabraňuje vzniku plesní, optimalizuje prúdenie vzduchu
Rozmer podnosu330 x 300 mm
Úžitková výška poschodia2 cm
Integrovaný ventilátorPriemer 17 cm, zaručuje rovnomerné sušenie
Priehľadné dvierka a podnosyUmožňujú vizuálnu kontrolu
Tepelná poistkaProti prehriatiu
Napätie230 V AC
Kmitočet50/60 Hz
Príkon500 W
Hlučnosť50 dB (A)
Dĺžka prívodného kábla1,1 m
FarbaČierna
Rozmery (ŠxVxH)34,5 x 45 x 31 cm
Hmotnosť5,9 kg