Recenzia polievkovaru DOMO DO705BL: Rýchla príprava polievok a marmelád

Automatický polievkovar s funkciou marmelády DOMO DO705BL je skvostom pre milovníkov polievok a domácich marmelád, ktorí ocenia rýchlosť, jednoduchosť a multifunkčnosť v jednom zariadení. Tento polievkovar ponúka úchvatnú kombináciu technológie a pohodlia, vďaka ktorej môžete pripraviť lahodné polievky alebo marmelády s minimálnym úsilím a časovou náročnosťou. S 1-litrovou nádobou je ideálny pre prípravu jedál pre celú rodinu.

Veľká celonehrdzavejúca nádoba spracuje až 2 litre polievky a zaručuje, že vaše jedlo bude pripravené rýchlo a efektívne. Prehľadný LCD displej s odpočítavaním zvyšného času a umiestnenie na rukoväti zabezpečujú, že ovládanie je intuitívne a displej zostáva čistý. Vďaka šiestim programom si môžete vybrať presne takú prípravu, akú potrebujete, či už ide o polievky, smoothie, marmelády alebo dokonca milkshake.

Pamäťová funkcia pre dočasné prerušenie programu a bezpečnostná poistka proti spusteniu bez veka sú len ďalším dôkazom, že tento polievkovar bol navrhnutý s dôrazom na bezpečnosť a pohodlie používania. Funkcia udržania teploty na 30 minút a automatické otáčanie mixéra s výkonom 150 W zabezpečujú, že vaše jedlo bude nielen chutné, ale aj dokonale pripravené.

Tabuľka parametrov:

ParameterHodnota
Dĺžka prívodného kábla1 m
Farbazelená
Hĺbka17,5 cm
Hmotnosť3,1 kg
Materiálnerez + plast
Príkon1000 W
Šírka24,2 cm
Výška33,5 cm