Recenzia: Luxusný kontaktný gril ECG KG 300: Revolúcia v domácom grilovaní

Luxusný kontaktný gril ECG KG 300 predstavuje skutočnú revolúciu v domácom grilovaní, umožňujúc vychutnať si chuť grilovaných jedál počas celého roka. S týmto grilom môžete ľahko pripraviť rôzne druhy mäsa, zeleniny, rýb či dokonca sendvičov, vďaka nepriľnavým grilovacím doskám, ktoré sú navyše ľahko odnímateľné pre jednoduché čistenie.

Gril ponúka tri prevádzkové polohy - zapekanie, grilovanie a BBQ, čo z neho robí skutočne všestranný kuchynský prístroj. Možnosť nastavenia výšky grilovacích plôch je ideálna pre špecifické potreby pri príprave napríklad rýb alebo steakov. Regulácia teploty zase zabezpečí, že každý pokrm bude dokonale prepečený podľa vašich predstáv.

Jednou z hlavných výhod tohto grilu je jeho zdravý prístup k grilovaniu. Kanáliky na grilovacích doskách efektívne odvádzajú prebytočný tuk do vyberateľnej nádobky, čím prispievajú k zdravšiemu spôsobu prípravy jedál. Signalizácia prevádzky, ochrana proti prehriatiu a protišmykové plôšky sú ďalšími funkciami, ktoré zvyšujú bezpečnosť a pohodlie pri používaní.

Tabuľka parametrov:

ParameterHodnota
Dĺžka prívodného kábla0,65 m
Hĺbka36,2 cm
Hmotnosť5,8 kg
Materiálnerez + plast
Príkon2000 W
Šírka35,3 cm
Výška14,5 cm